Menu

Evenementen

Paasworkshop 2024 - "De Kleine Zeemeermin"

De Kleine Zeemeermin is een verhaal vol fantasie, je wordt meegenomen naar de wondere onderwaterwereld. Wat als Ursula de koningin van de zee is? Als ze getrouwd is met Erik?

Kom jij ook mee 5 dagen repeteren, zingen en dansen? Op de laaste dag zijn al je vrienden en familie welkom om te komen kijken en mee te duiken in dit spannende avontuur.

Grease - Toonmoment theaterproductie jongeren

Op 28 april zal het toonmoment theaterproductie (jongerengroepen van Femke & Caprice) plaatsvinden die hun versie van Grease gaan brengen. De toonmomenten voor de groep van zondag zullen plaatsvinden om 14.00u. en 15.30u., voor de groep van woensdag zal dit zijn om 18.30u. en 20.00u.

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

Mol's Got More Talent 2024

De zomerkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week zit goedgevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops en tot slot veel groepsvormende activiteiten.

Musicalkamp zomer 2024 - Dessel

Ook dit jaar zijn we weer te gast in Tabloo, waar we onze creatieve kant afwisselen met spel. 

Kom jij ook mee 5 dagen repeteren, zingen en dansen? Op de laaste dag zijn al je vrienden en familie welkom om te komen kijken en te genieten van al dat jong talent.

Cultuurkampen Geel - zomer 2024

De cultuurkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week is goed gevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops. Daarnaast zijn er ook veel groepsvormende activiteiten.

Op het einde van deze week brengen de kinderen met veel trots hun productie.

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2024 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden