Menu

Evenementen

Open info-avond Jaarwerking 22-23

Voor al je vragen kan je op donderdag 2 juni langskomen in ons open café. We beantwoorden graag je vragen, laten onze lokalen zien of zijn er voor een gezellige babbel over onze werking.

Schoolmusical - De jongen in de jurk

In samenwerking met Basisschool Reuzepas in Oud-Tunrhout brengen we "De jongen in de jurk". 

Start inschrijvingen Jaarwerking 22-23

Meer info over de workshops en lessen vind je op onze website.

Animatorennamiddag

Zin in een toffe namiddag waar we samen onze zomerkampen voorbereiden?

Mol's Got Talent

De zomerkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week zit goedgevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops en tot slot veel groepsvormende activiteiten.

Band On Stage - Peer 2022

Speel je een instrument of volg je zangles? Wil je je een week lang volledig in het band-leven storten? Dan is het Band On Stage kamp helemaal jouw ding!

Cultuurkampen Geel 2022

De cultuurkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week is goed gevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops. Daarnaast zijn er ook veel groepsvormende activiteiten.

Op het einde van deze week brengen de kinderen met veel trots hun productie. Na een vorige geslaagde corona-editie hebben we er dit jaar ook bewust voor gekozen om in bubbels te werken. De deelnemers zullen binnen hun leeftijdsbubbel (twee geboortejaren samen) op een aparte locatie zitten. Meer info over deze locaties volgt later nog.

Musicalstage - Zomer 2022

Voor onze oudste deelnemers bieden we tijdens de zomervakantie een musicalstage aan. De jongeren gaan in hun groep aan de slag om zowel de rollen als het ensemble invulling te geven. Het resultaat van hun week hard werken zal ook te zien zijn op vrijdagavond in de reeks voorstellingen van onze cultuurkampen. Dit jaar met podium in De Waai. 

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2022 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden