Menu

Evenementen

Krokusworkshop 2023 - Tweedaagse musical "Doornroosje"

Twee dagen lang zingen, acteren en dansen om ons toonmomentje voor te bereiden. Gedurende deze twee dagen wordt er hard gewerkt om onze deelnemers klaar te stomen voor het podium. Als tussendoortje wordt er wel eens wat spel of ontspanning ingelast.

Aan het einde van dag 2 zijn vrienden en familie welkom om onze sterren te komen bewonderen en nog even na te praten in ons café.

Toonmoment Coaching voorjaar 2023

Zondagnamiddag zijn ons theatercafé en onze theaterzaal open voor onze deelnemers die piano-, gitaar- of zangcoaching of zanginitiatie. Ze zullen in 2 voorstellingen tonen waar ze gedurende de 10 sessies aan werkten.

Toonmoment Kleutermusical 2023

Onze kleuters hebben 10 lesjes goed geoefend met Flore om hun beste beentje voor te zetten om hun liedjes te brengen voor familie en vrienden. Dit toonmoment zal doorgaan in onze theaterzaal op het einde van de les.

Ons theatercafé is nadien geopend om gezellig nog even na te praten.

Paasworkshop 2023 - "De Reuzenperzik"

De Reuzenperzik is een verhaal vol fantasie, je wordt meegenomen naar de wondere wereld van dieren en wolkenmannetjes die samen dolle avonturen beleven. Al dat geks hebben onze docenten omgezet naar een grappige musical.

Kom jij ook mee 5 dagen repeteren, zingen en dansen? Vrijdag 7 april zijn al je vrienden en familie welkom om te komen kijken en mee weg te dromen op deze dolle vlucht.

Wettewa - een knetterend massaspektakel

In mei 2023 wordt “wettewa” de apotheose van de viering van “750 jaar Dessel”. Wettewa wordt een musicalspektakel waarin de geschiedenis van Dessel centraal staat.

De Kleine Parade 2023

Verschillende groepen uit kwetsbare situaties brengen kunst samen in één voorstelling.

Mol's Got More Talent 2023 - De Jongen in de Jurk

De zomerkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week zit goedgevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops en tot slot veel groepsvormende activiteiten.

Cultuurkampen Geel 2023 - "Door De Deur"

De cultuurkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage en dit jaar gaan we weer voor ons alombekende verhaal met alle leeftijdsgroepen samen.
Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week is goed gevuld met allerlei repetities, zang-, theater-, dans- en creaworkshops. Daarnaast zijn er ook veel groepsvormende activiteiten.
Op het einde van deze week brengen de kinderen met veel trots hun productie, ook dit jaar in zaal De Waai, die we vorig jaar alvast met succes omvormden tot een echte theaterzaal.

Musicalstage - Zomer 2023

Voor onze oudste deelnemers bieden we tijdens de zomervakantie een musicalstage aan. De jongeren gaan in hun groep aan de slag om zowel de rollen als het ensemble invulling te geven. Het resultaat van hun week hard werken zal ook te zien zijn op vrijdagavond in de reeks voorstellingen van onze cultuurkampen. Dit jaar met podium in De Waai. 

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2023 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden